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Références

Consommation de sodium à tous les âges

  1. Institute of Medicine, Dietary Reference Intakes: Water, Potassium, Sodium, Chloride, and Sulfate, Washington, DC, The National Academies Press, 2004.

  2. R.D. Mattes et D. Donnelly, « Relative contributions of dietary sodium source », Journal of the American College of Nutrition, 10(4), 1991, p. 383-393.

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  9. A.J. Moshfegh, N. Raper, L. Ingwersen et al., « An improved approach to 24-hour dietary recall methodology », Annals of Nutrition and Metabolism, 45(suppl. 1), 2001, p. 156 (résumé).

  10. A.J. Moshfegh, L. Borrud, B. Perloff et al., « Improved method for the 24-hour dietary recall for use in national surveys » (résumé), The FASEB Journal: Official Publication of The Federation of American Societies for Experimental Biology, 13(A603), 1999.

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  12. A. Moshfegh, J. Goldman et L. Cleveland, What We Eat in America, NHANES 2001-2002: Usual Nutrient Intakes from Food Compared to Dietary Reference Intakes, US Department of Agriculture, Agricultural Research Service, 2005.

 


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Date de modification : 2007-04-10 Avis importants
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